πινιάτα για παιδικά πάρτυ πυροσβεστικό όχημα

Θεματικό παιδικό πάρτυ Πυροσβέστης: 4 ιδέες για να το αναδείξετε καλύτερα

Τα περισσότερα αγόρια θαυμάζουν τους πυροσβέστες. Πώς όχι, άλλωστε, αφού οι πυροσβέστες είναι στα μάτια τους η επιτομή του θάρρους και της υπερφυσικής δύναμης που αψηφάει όλα τα εμπόδια, για να σώσει ανθρώπους. Έτσι, λοιπόν, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενθουσιαστεί ο γιος σας, αν του προτείνετε ως ιδέα για το παιδικό πάρτυ του το θεματικό πάρτυ Πυροσβέστης. Σε μια εποχή, στην οποία τα θεματικά παιδικά πάρτυ είναι το απόλυτο must και κάθε οικοδεσπότης προσπαθεί να εντυπωσιάσει και να πρωτοτυπήσει, οι πυροσβέστες ως μοτίβο είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά και συγχρόνως μια ασφαλής επιλογή που θα είναι σίγουρα επιτυχημένη. Βρείτε, λοιπόν, σε αυτό το άρθρο μερικές ξεχωριστές ιδέες, για να απογειώσετε την ιδέα με τον καλύτερο τρόπο.

 

Κόκκινα και κίτρινα χρώματα θα πρέπει να κυριαρχήσουν στην διακόσμηση του παιδικού πάρτυ

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι στη διακόσμηση παιδικών πάρτυ παίζει τεράστιο ρόλο η πρώτη εντύπωση. Για να είναι αυτή θετική και να βάλει αμέσως στο κλίμα κάθε καινούριο καλεσμένο, πρέπει να έχει έντονα χρώματα σε κάθε γωνιά. Για το θεματικό πάρτυ πυροσβέστης, το κόκκινο θα είναι το χρώμα που θα κυριαρχεί, όμως μπορείτε να το σπάσετε και με κίτρινο. Αυτοί οι δύο τόνοι καλό είναι να είναι παντού: στα πιάτα, τα μαχαιροπήρουνα, τα ποτήρια, τις γιρλάντες, τα pom pom, τις διακοσμητικές μπάλες, τα τραπεζομάντηλα, τα κεράκια και τις χαρτοπετσέτες. Μονόχρωμα, ριγέ ή πουά, όλα αυτά τα είδη πάρτυ θα δώσουν εύκολα, γρήγορα και οικονομικά αμέσως την αίσθηση ενός πυροσβέστη που αγωνίζεται με τις φλόγες.

καπελο πυροσβεστη για παιδικα παρτυ

Καπέλο πυροσβέστη για τους μικρούς σας καλεσμένους στο παιδικό πάρτυ

Πολλά παιδικά πάρτυ έχουν το εξής πρόβλημα: τα παιδιά είναι ντροπαλά και περνάει πολύς χρόνος, μέχρι να μπουν στο κλίμα και να παίξουν με τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν εκεί πριν από αυτά. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, δώστε σε κάθε καλεσμένο σας που μόλις έρχεται ένα πλαστικό καπέλο πυροσβέστη που μπορείτε να αγοράσετε με ελάχιστα χρήματα σε καταστήματα με είδη πάρτυ. Έτσι, το παιδί αμέσως θα νιώσει όμορφα, θα καταλάβει το θέμα του πάρτυ και θα σπεύσει να παίξει με τους φίλους του.

πινιάτα για παιδικά πάρτυ πυροσβεστικό όχημα

Πινιάτα για διασκέδαση στο παιδικό πάρτυ

Η πινιάτα εγγυάται τη σίγουρη επιτυχία σε όλα τα παιδικά πάρτυ, αφού αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα και γεμίζει τα παιδιά με δωράκια. Στα θεματικά παιδικά πάρτυ, πρέπει φυσικά η πινιάτα να είναι συναφής με το θέμα. Έτσι, σας προτείνουμε για ένα πάρτυ με θέμα πυροσβέστης να έχετε μια πινιάτα σε σχήμα πυροσβεστικού οχήματος. Κρεμάστε τη στο σαλόνι σας στο πιο εμφανές σημείο και έτσι, μέχρι να μαζευτούν τα παιδιά, για να παίξουν, η πινιάτα θα είναι το απόλυτο διακοσμητικό στοιχείο.

 

 

Τούρτα με σκυλάκια Δαλματίας

Τα σκυλάκια Δαλματίας είναι οι πιο χρήσιμοι βοηθοί των πυροσβεστών και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα πάρτυ με αυτό το θέμα. Ένα σκυλάκι Δαλματίας μπορεί να εμφανιστεί με τη μορφή της πινιάτας, όμως μια πολύ εντυπωσιακή ιδέα είναι να παραγγείλετε μια τούρτα με ένα σκύλο Δαλματίας ντυμένο πυροσβέστη. Έτσι, η τούρτα και μέσα στο κλίμα του πάρτυ θα είναι και θα έχει μια πιο παιδική και γλυκιά εικόνα χάρη στο σκυλάκι!

 

Είδη παιδικών πάρτυ Sweebies