νυχια τζελ

Νύχια με τζελ και 2 ακόμα λύσεις για να μη φτιάχνετε συνέχεια τα νύχια σας

Στο θέμα του μανικιούρ υπάρχουν τρεις κατηγορίες γυναικών. Αυτές που δεν ασχολούνται καθόλου και δεν τις νοιάζει να έχουν απεριποίητα νύχια. Αυτές που θέλουν να έχουν πάντα αψεγάδιαστα άκρα και δεν τις πειράζει να πηγαίνουν κάθε εβδομάδα στην αισθητικό, για να τους τα φτιάχνει και τέλος αυτές που θέλουν από τη μία να έχουν όμορφα νύχια αλλά από την άλλη βαριούνται να ασχολούνται συνεχώς μαζί τους. Μαντέψτε! Η τρίτη κατηγορία είναι και η πιο πολυπληθής. Οι γυναίκες που ασχολούνται κάθε εβδομάδα με το μανικιούρ και το πεντικιούρ τους μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με αυτό και είναι οι ιδανικές πελάτισσες για συχνές αλλαγές με απλά βερνίκια νυχιών, αφού το προσέχουν με επιμέλεια, ώστε να μην χαλάσει. Τι γίνεται, όμως, με αυτή την τρίτη κατηγορία που γυναικών που είναι και οι περισσότερες; Τι μπορεί να τους προσφέρει η βιομηχανία της ομορφιάς, για να έχουν περιποιημένα νύχια χωρίς να πρέπει να επισκέπτονται συνεχώς το nail art studio; Τα νύχια με τζελ είναι η προφανής απάντηση, όμως υπάρχουν και δύο ακόμα λύσεις.

Νύχια με τζελ

Η διαδικασία στα νύχια με τζελ περιλαμβάνει το χτίσιμο πάνω στα νύχια ενός στρώματος με ειδικό υλικό, το οποίο είναι σκληρό και ανθεκτικό, με αποτέλεσμα να μην χαλάει και να μην σπάει. Συγκεκριμένα, τα τεχνητά νύχια διατηρούνται αναλλοίωτα πάνω στο φυσικό νύχι για 3-4 εβδομάδες και γι’ αυτό, άλλωστε, μπορεί να εφαρμοστεί πάνω τους nail art με ευφάνταστα υλικά και σχέδια. Μάλιστα, αυτό το αποτέλεσμα παραμένει ακόμα και αν η γυναίκα κάνει σκληρές δουλειές με τα χέρια της. Η φυσικότητα των νυχιών με τζελ είναι δεδομένη, εφόσον η τεχνίτρια είναι κατάλληλα εκπαιδευμένη για αυτό.

Ημιμόνιμο μανικιούρ

Την επανάσταση στο χώρο του μανικιούρ αλλά και του πεντικιούρ έχουν φέρει τα τελευταία χρόνια τα βερνίκια με ημιμόνιμη εφαρμογή. Η διαφορά τους με τα νύχια με τζελ είναι ότι εφαρμόζονται πάνω στο φυσικό νύχι χωρίς χτίσιμο τεχνητού νυχιού, ενώ η ομοιότητά τους ότι έχουν εφαρμογή μακράς διαρκείας. Δηλαδή βάφονται τα νύχια με το ειδικό μανό, το οποίο δεν ξεφτίζει ούτε ξεφλουδίζει για χρονικό διάστημα άνω των 2 εβδομάδων. Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι ιδανικό για γυναίκες που δεν θέλουν να βάφουν τα νύχια τους κάθε εβδομάδα και συγκρατεί ακόμα και εύθραυστα νύχια. Απλώς, δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες με πολύ μικρά ή φαγωμένα νύχια, στις οποίες πρέπει να χτιστούν τεχνητά νύχια με τζελ, για να μεγαλώσει η μήτρα του νυχιού.

νυχια με τζελ

Φυσικά νύχια

Ακριβώς επειδή τη σημερινή εποχή οι περισσότερες γυναίκες είναι πολυάσχολες, έχει επικρατήσει η τάση της φυσικότητας στα νύχια. Δεν είπε, βέβαια, κανείς να τα έχετε απεριποίητα. Όμως, τα κοντά νύχια είναι πολύ της μόδας και δη αν είναι βαμμένα με βερνίκια σε nude αποχρώσεις, οι οποίες κρατούν πολύ και κρύβουν τυχόν ατέλειες. Επιπλέον, με το ειδικό λαδάκι για τα πετσάκια θα εξασφαλίσετε ότι αυτά θα μαλακώσουν και θα μειωθούν, ώστε να μη χρειάζεται να κάνετε πολύ συχνό μανικιούρ.